PNEUMATIKYPNEUMATIKY UKÁZAT VŠECHNY PNEUMATIKYUKÁZAT VŠECHNY PNEUMATIKY RADYRADY

NEJŽHAVĚJŠÍ AUTA NA AUTOSALONU V DETROITU JEZDÍ NA VYSOKOVÝKONNÝCH PNEUMATIKÁCH MICHELIN

DETROIT, 13. ledna 2015 – Michelin, který je uznáván pro svou schopnost pomoci uvést do života mnoho z nejvýkonnějších vozů na světě, se opět představil v roli spolutvůrce několika vysokoprofilových světových premiér i dalších automobilů na nedávném Severoamerickém mezinárodním autosalonu v Detroitu.

Následující automobily budou exkluzivně osazeny pneumatikami Michelin, které jsou speciálně navrženy a vyrobeny v rámci partnerství s jejich výrobci:

• 2016 BMW X5M a 2016 BMW X6M - MICHELIN Pilot Super Sport (pouze 21 palců)

• 2016 Cadillac ATS-V - MICHELIN Pilot Super Sport

• 2016 Cadillac CTS-V - MICHELIN Pilot Super Sport

• 2015 Corvette Z06 - MICHELIN Pilot Super Sport a MICHELIN Pilot Sport Cup 2

• Ford GT - MICHELIN Pilot Sport Cup 2

• 2016 Shelby GT350 Mustang - MICHELIN Pilot Super Sport

• 2016 Shelby GT350R Mustang - MICHELIN Pilot Sport Cup 2

"Michelin je velmi pyšný na svou spolupráci v roli preferovaného technologického partnera mnoha předních světových výrobců automobilů. Úzce jsme spolupracovali právě s týmy jejich tvůrců na návrhu a vývoji pneumatik, které by maximalizovaly výkon těchto úžasných vozidel," řekl Bob Carroll, víceprezident prodeje Michelinu pro Severní Ameriku. "Rádi říkáme, že neprodáváme jen pneumatiky, ale že prodáváme technologii, která umožňuje mobilitu. Každý z těchto projektů byl zcela vyjímečný a pneumatiky byly speciálně vyladěny právě pro konkrétní vůz."

Tato vozidla se přidávají k velmi ohromujícímu a neustále rostoucímu seznamu automobilů, které jsou exkluzivně vybaveny pneumatikami Michelin, a to včetně: BMW M3 a M4, Ferrari 458 Speciale, Mercedes Benz SLS AMG Couple Black Series, Porsche 918 Spyder911 GT3R.

Michelin Severní Amerika

Michelin navrhuje, vyrábí a prodává pneumatiky pro každý typ vozidla, včetně letadel, automobilů, motorek, zemních strojů, zemědělské techniky, nákladních vozidel do zátěžových provozů a kol. Snahou společnosti je podporovat trvalou a udržitelnou mobilitu. Společnost také vydává cestovní průvodce, hotelové průvodce a průvodce po restauracích, mapy a silniční atlasy. Michelin Severní Amerika (www.michelinman.com) sídlí v Greenville v Jižní Karolíně, zaměstnává více než 22 000 zaměstnanců a provozuje 20 velkých továren na výrobu pneu na 17 místech.

Pro více informací kontaktujte:

Brian Remsberg, Michelin Severní Amerika - 864-458-5908 nebo brian.remsberg@us.michelin.com